MALATYA / YEŞİLYURT - Prof.Dr.Mesut Parlak Anaokulu

SIKÇA SORULAN SORULAR

1-)Eğitim Öğretim saatleri hangi saatler arasıdır?

Okulumuzda Tam Gün Eğitim-Öğretim sistemi uygulanmakta olup;

Giriş: 08:30

Çıkış:13:30

2-) Sınıflar kaç öğrenci kapasitesine sahip?

Okulumuzda 3 şube vardır.

Sınıflarımız 20 öğrenci kapasitesine sahiptir.

3- Okula özgü kıyafet var mı?

Okulumuza çocuklar serbest kıyafetle gelmektedir. Ancak düğmeli kıyafetler çocukların tuvalet ihtiyacını gidermede zaman kaybettireceği için kurumumuz tarafından tercih edilmemektedir.

4- Okul girişinde ayakkabı değişimi nasıl oluyor?

Çocuklar okul girişinde ayakkabılarını çıkararak sınıf ayakkabılarını giymektedirler. Mevcut olan,sınıflara ayrılmış dolaplara ayakkabılar yerleştirilmektedir.

5- Okulunuzda sosyal etkinlikler olarak neler yapılıyor?

Belirli gün ve haftalara uygun olarak çocuklar öğretmenleri rehberliğinde gezi, gözlem. drama, çocuk tiyatrosu,sinema,sergiler,şiir dinletileri ve gösteri etkinlikleri gibi sosyal etkinliklere katılmaktadırlar.

6- Okulunuzda öğrencilere yemek veriliyor mu?

Okulumuzda öğrencilere yemek verilmemektedir.Aylık belirlenen beslenme listeleri doğrultusunda öğrenciler beslenme getirmektedir.

7- Okul aidatı ne kadardır?

Aidatlar ücret tespit komisyonunca belirlenmekte olup Eylül ayında ilan edilmektedir.

8-  Okul servisi var mı?

Okul servisimiz bulunmamaktadır.

9-  Aidat dışında ödemelerimiz olacak mı?

Aidat ödemeleri dışında tiyatro,gezi  gibi sosyal etkinliklerde ayrıca ödemeler olacaktır.